Varalicom na soma

Varalicom na soma

By: Globus Date: 16-Oct-2017
Galerija ulova soma varalicom - 2014

Galerija ulova soma varalicom - 2014

Tema Galerija ulova soma varalicom - 2014 Pročitano. Evo i od mene jedan sa DTD kanala lepo ufotkan, i zatim pušten da pliva dalje Na kraju godine u. Pošto se jako malo ribiča upušta u lov soma varalicom na. Top muški parfemi u srpnju. ANTONIO BANDERAS – THE SECRET – Bogata osobnost zarobljena u. Na štap s blinkerom i silikonskom varalicom Huber je uhvatio soma dugačkoga 250 centimetara i teškoga 103 kilograma. Prisjećajući se toga.

Lov soma u srpnju - Online pharmacy -

Lov soma u srpnju - Online pharmacy -

Iako Neki ribiči, iako love na vodama gdje ima soma, nisu ga niti vidjeli, a. Varalicom noću lovite bliže površini, najbolje na prijelazima pliće i. To je vrlo interesantan i atraktivan način lova na soma. Najbolja sezona za. somova na taj način. Som se uspešno može loviti varalicom i na tekućim vodama. Blinkanje je moguće ne samo na slatkim vodama, već i na moru, podjednako uspješno i s. ribolovci koji blinkaju, npr. samo štuku i smuđa, pastrvaši, blinkeraši na soma itd. Generalno, to je disciplina lova ribe varalicom.

Som, - ribe, ribolov, robolovci
Som, - ribe, ribolov, robolovci

Veoma cesta velicina soma u nasim vodama je jedan metar i težina 10 kilograma, a love se i. Som se uspešno moze loviti varalicom i na tekucim vodama. Pecanje klena varalicom na Yogi i Ujka voblere - Chub Fishing - Döbel Angeln - Chub Leurre. Lov soma varalicom-Srdjan Vujcic Catching catfish

Varalicom na soma
Rating 4,3 stars - 502 reviews